Apr 23, 2011, 12:00 AM

Великден 

  Poetry » Other
3920 0 25

     

 

Година отмина, Великден дойде,

Син Божи възкръсна отново.

Отнесе далече, незнайно къде,

натрупано зло и отрова.

 

Душите пречисти, надежда дари,

че има добро и подкрепа,

че може усмивка и мир да цари

и бъдеще имаме светло.

 

Камбани великденски силно звънят,

те пеят за чудото ново.

Свещици запалени нека блестят –

духът ни е чист и свободен!

 

 

Светъл да бъде празникът

за всички вас, приятели!

 

 

 

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??