27 abr 2019, 20:47

Великден 

  Poesía
529 9 18

И прекрачили прага на грешното,

на ръба на живота стояхме.

Полудяха очите на смешното,

а във тъжното - свити мълчахме.

 

И запалихме кули. От свещници.

А до хляба - солничка за рани.

И заровихме всичките грешници

до цветя на небесни поляни...

 

Той възкръсна за вяра. Во истина!

По-безкрайна, смирена, лъчиста -

Любовта е спасената истина.

На Великден, душата е чиста.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??