8 may 2021, 0:03

Великденски яйца 

  Poesía
984 0 2

Великденски яйца 

 

Пълна кошничка с яйца
имам днес да украся,
сини, жълтички, зелени
трябва да са пременени.

 

Първото ще е червено
за здраве то е отредено,
и със него по челцата
мама маже си децата.

 

Тези пъстри яйчица
носят радост у дома,
ще видим кой ще победи
щом камбана зазвъни.

 

Марина Караманска

© Марина Караманска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??