8.05.2021 г., 0:03 ч.

Великденски яйца 

  Поезия
983 0 2

Великденски яйца 

 

Пълна кошничка с яйца
имам днес да украся,
сини, жълтички, зелени
трябва да са пременени.

 

Първото ще е червено
за здраве то е отредено,
и със него по челцата
мама маже си децата.

 

Тези пъстри яйчица
носят радост у дома,
ще видим кой ще победи
щом камбана зазвъни.

 

Марина Караманска

© Марина Караманска Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Всяко шарено яйце, има слънчево сърце »

18 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??