May 8, 2021, 12:03 AM

Великденски яйца 

  Poetry
985 0 2

Великденски яйца 

 

Пълна кошничка с яйца
имам днес да украся,
сини, жълтички, зелени
трябва да са пременени.

 

Първото ще е червено
за здраве то е отредено,
и със него по челцата
мама маже си децата.

 

Тези пъстри яйчица
носят радост у дома,
ще видим кой ще победи
щом камбана зазвъни.

 

Марина Караманска

© Марина Караманска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??