12 sept 2012, 14:53

Вените на времето 

  Poesía » De amor
591 0 4

Искам да наблюдавам

всяка фибра от твоя живот

как танцува в пълна хармония.

И теб, алхимикът на чувствата,

дирижиращ музиката с усмивка,

защото виждаш вълшебството

на есенните листа,

спящите пъпки

и вишневите цветове

в магията на живота...

А тя всъщност

е една мистерия,

в която вярвам,

тъй като искам

да съм красотата

в твоите преживявания:

недопятата песен,

недочетената книга,

незавършената ти градина,

недоразказаната приказка...

Не ме завършвай никога.

Не ме превръщай в скука.

Но ако се случи,

ме разпилей между нотите

по страниците

и хвърли петолинията

в градината.

Извикай вятъра от сърцето си

да ме гони по алеите

на твоите чувства.

И когато изчезна, си кажи -

тук беше една жена.

Тя ми разказваше себе си,

докато изтичаше 

в алени капки кръв

през вените на времето

в мен.

© Руска Рулетка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ***********************
    "Извикай вятъра от сърцето си
    да ме гони по алеите
    на твоите чувства.
    И когато изчезна, си кажи -
    тук беше една жена."
  • Здравей Таня.
    Благодаря за хубавите думи. В живота всеки трябва да се докаже първо, а после да продължава да се доказва. Усмивки от мен.
  • Благодаря от сърце.
  • Хареса ми!Поздрав!
Propuestas
: ??:??