Виждам как се затваря вратата,
губим бавно верният път.
Няма я вече светлината, изгубихме се,
и къде е изходът, вече го няма домът.
Изчезна и надеждата, с лъжата,
че сме реални, а играем губеща игра.
Скъпи, ние изгубихме пътя,
вървейки в пустинната земя.
© Стеси Todos los derechos reservados
вървейки в пустинната земя.
!
щом продължавате да вървите,
значи го търсите...
поздрав!*