23 dic 2011, 11:37

Весели празници! 

  Poesía » Civil
488 0 6

 

С пожелания за здраве и щастие на всички приятели!


 

 

Преко поле,
преко долье
ний летиме -
да вестиме
дни честити
именитий
станенину,
господину!




© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??