Dec 23, 2011, 11:37 AM

Весели празници! 

  Poetry » Civilian
511 0 6

 

С пожелания за здраве и щастие на всички приятели!


 

 

Преко поле,
преко долье
ний летиме -
да вестиме
дни честити
именитий
станенину,
господину!




© Борис Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??