23.12.2011 г., 11:37 ч.

Весели празници! 

  Поезия » Гражданска
486 0 6

 

С пожелания за здраве и щастие на всички приятели!


 

 

Преко поле,
преко долье
ний летиме -
да вестиме
дни честити
именитий
станенину,
господину!




© Борис Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??