12 mar 2013, 7:52

Ветренна 

  Poesía » Otra
501 0 6

Тази вечер е пияна
от надежди за любов.
Ветре, с теб отново цяла
чувствам се от твоя зов.
Отнеси ме надалеко,
къмто пролетни цветя,
там, където седемцветна
грейва ярката зора.
Там, където пее полет
във набъбнали ята
и небето се синее
в птичи пролетни крила.
Цялата във теб вземи ме,
отнеси ме надалеч.
После топло обгърни ме, 
да забравя студ и скреж.
Всичките посоки да ревнуват
колко съм щастлива с теб.
Цъфнали дръвчета да бленуват
танца ти, осъмнал в мен.
Твоя съм, любовна и пияна
от желание за свобода.
Ето ме отново твоя - цяла.
Ветренна - желаната от теб жена.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??