2 nov 2010, 20:52

Виц - стихо 

  Poesía » De humor
800 0 7

Идин чувек ут нашту селу

виднъш си цокнъл многу здраву

и нъ пътъ му, ништеш ли, кво излялу,

унуй мекуту пут упашкътъ нъ кравъ.

Блящил съ чувекъ и си викъл -

туй нешту топлу и извиту

дъл неи тортъ или питъ,

пъ съ нъвел и с пръс упитъл.

Въх, въх, чувекъ съ утврътил,

туй било е мърсутия,

ни мужах дъ гу нъстъпъ -

нъправу съм си късмитлия.

© Гинка Любенова Косева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??