Мракът обгърна ме цяла
и губя свойта светлина,
след теб остана диря вяла -
само призрак на жена.
Сега аз бродя по земята -
утеха малка да открия,
в усмивчиците на децата
посред зимната стихия.
© Мария Харизанова Todos los derechos reservados