27 дек. 2009 г., 14:52

Видение 

  Поэзия » Любовная
582 0 1

Мракът обгърна ме цяла

и губя свойта светлина,

след теб остана диря вяла -

само призрак на жена.

 

Сега аз бродя по земята -

утеха малка да открия,

в усмивчиците на децата

посред зимната стихия.

 

© Мария Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??