15 abr 2010, 22:00

Видение 

  Poesía » Del paisaje
544 0 3

Зелени клони. Полумрак.

Мъждукащ пламък. Полъх слаб.

Усойно място. Мъглив килим

като разстлан над мъховете дим.

 

Невидим тайнствен силует

плете с лъчи божествен ред.

И паяжина от роса -

похлупва морната земя.

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??