15.04.2010 г., 22:00 ч.

Видение 

  Поезия » Пейзажна
545 0 3

Зелени клони. Полумрак.

Мъждукащ пламък. Полъх слаб.

Усойно място. Мъглив килим

като разстлан над мъховете дим.

 

Невидим тайнствен силует

плете с лъчи божествен ред.

И паяжина от роса -

похлупва морната земя.

© Чавдар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??