27 jul 2008, 10:44

Видях 

  Poesía » Otra
731 0 17
Видях

Господ аз видях
в листата на бяло кокиче,
благия му дух съзрях
в очите на влюбено момиче.

Сега във старческия дом,
самотно, остарялото момиче,
прелиства божия закон,
търси бяло кокиче.

© Алекс учо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??