Jul 27, 2008, 10:44 AM

Видях 

  Poetry » Other
779 0 17
Видях

Господ аз видях
в листата на бяло кокиче,
благия му дух съзрях
в очите на влюбено момиче.

Сега във старческия дом,
самотно, остарялото момиче,
прелиства божия закон,
търси бяло кокиче.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??