27 июл. 2008 г., 10:44

Видях 

  Поэзия » Другая
730 0 17
Видях

Господ аз видях
в листата на бяло кокиче,
благия му дух съзрях
в очите на влюбено момиче.

Сега във старческия дом,
самотно, остарялото момиче,
прелиства божия закон,
търси бяло кокиче.

© Алекс учо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??