4 nov 2016, 13:46

Видях ги 

  Poesía » Otra
315 1 4

Пристигат, кат' буйни коне –

цвилещи, тропащи с копита. 

Навсякъде – със своята свита. 

Да бяха направили нещо поне, 

 

късче хляб – мирно небе, 

шепа вода – спокойно море, 

имената им вечно да помня! 

Не боята – червена и синя. 

Дъждът я отмива! 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??