Вие питате, ние умираме.
Непрестанни въпроси –
Въпроси без отговор.
Безсловесно влюбване –
Никакво отговаряне.
Като: „Том?" – никакъв отговор!
Като: „Ти?" – никакъв отговор!
Като: „Искам те!" – никакъв отговор!
Като нас.
Като питане…
Като
Вие питате, ние умираме.
© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados
щом реши да си вземе удавник...
със усмивка разгръща вълните си
и облизва брега във мълчание.
Аплодисменти!Стихът ти е невероятен!