Jan 7, 2010, 5:37 PM

Вие питате, ние умираме 

  Poetry » Other
901 0 7

Вие питате, ние умираме.

Непрестанни въпроси –

Въпроси без отговор.

Безсловесно влюбване –

Никакво отговаряне.

Като: „Том?" – никакъв отговор!

Като: „Ти?" – никакъв отговор!

Като: „Искам те!" – никакъв отговор!

Като нас.

Като питане…

Като

Вие питате, ние умираме.

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??