17 feb 2005, 20:18

Вина 

  Poesía
1200 0 2
За това няма никой виновен!
Просто тръгваш... Оставам сама...
Не сама - оставам със спомен.
Никой няма за нищо вина!

Ти потегляш към своето бъдеще,
аз поемам към свойта мечта...
Любовта ни превръща се в тържище.
Но не бой се, ти нямаш вина.

Разпродаваме бързо остатъка 
от горялото някога в нас.
А в душата лежи отпечатъка
на обхванал ни яростен бяс.

Ти постигна своите цели.
Аз достигнах свойта мечта.
Но един за друг бяхме умрели.
За това няма никой вина.

© Мариана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??