15 nov 2016, 21:53

Вина 

  Poesía
911 5 14

Нека Бог ти прости,

но на мен ми е трудно...

Вярно е, ангел си ти,

но и Бог би се чудил

как потъпкваш любов

и се смееш невинно;

как при всеки мой зов

ти, като вятър пустинен

тичаш през мойта душа

и пееш в нейните струни...

 

Господи, знам че греша!

 

Навярно съм болен

                         от влюбване.

© Стойчо Станев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??