Нека Бог ти прости,
но на мен ми е трудно...
Вярно е, ангел си ти,
но и Бог би се чудил
как потъпкваш любов
и се смееш невинно;
как при всеки мой зов
ти, като вятър пустинен
тичаш през мойта душа
и пееш в нейните струни...
Господи, знам че греша!
Навярно съм болен
от влюбване.
© Стойчо Станев All rights reserved.
Неразривно свързан с нея...
Благодаря за оценката,Елена!