15.11.2016 г., 21:53 ч.

Вина 

  Поезия
879 5 14

Нека Бог ти прости,

но на мен ми е трудно...

Вярно е, ангел си ти,

но и Бог би се чудил

как потъпкваш любов

и се смееш невинно;

как при всеки мой зов

ти, като вятър пустинен

тичаш през мойта душа

и пееш в нейните струни...

 

Господи, знам че греша!

 

Навярно съм болен

                         от влюбване.

© Стойчо Станев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??