(на моя син)
Аз винаги ще бъда с теб,
където и да си!
На високото и страшното,
дори на дъното дълбоко.
Аз винаги ще бъда с теб!
Дори когато няма ме,
ръката твоя аз държа.
На пътя прав те връщам.
В студените ти дни,
в горещото ти лято.
Когато си тревожен,
когато си щастлив.
Аз винаги ще бъда с теб!
12.02.2016
Пловдив
© Хари Спасов Todos los derechos reservados