Jun 24, 2017, 2:09 PM

Винаги ще бъда с теб 

  Poetry » Other
506 2 0

                       (на моя син)

 

Аз винаги ще бъда с теб,

където и да си!

На високото и страшното,

дори на дъното дълбоко.

Аз винаги ще бъда с теб!

Дори когато няма ме,

ръката твоя аз държа.

На пътя прав те връщам.

В студените ти дни,

в горещото ти лято.

Когато си тревожен,

когато си щастлив.

Аз винаги ще бъда с теб!

 

 12.02.2016

 Пловдив

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??