28 sept 2010, 21:42

Винаги там 

  Poesía » De amor
716 0 2

Научи ме да те обичам

без хорски предразсъдъци

и ще изгарям, когато погледнеш ме в очите.

Покажи ми начина да те сънувам...

За да знам какво е, когато бъдем влюбени,

а аз ще бъда твоето момиче.

Когато денят свърши

и нощта започне,

покани ме на танц там

някъде в сумрака.

Може би няма да съм

в бална рокля облечена

и с балетни обувки обута,

но винаги ще те очаквам.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??