28.09.2010 г., 21:42 ч.

Винаги там 

  Поезия » Любовна
775 0 2

Научи ме да те обичам

без хорски предразсъдъци

и ще изгарям, когато погледнеш ме в очите.

Покажи ми начина да те сънувам...

За да знам какво е, когато бъдем влюбени,

а аз ще бъда твоето момиче.

Когато денят свърши

и нощта започне,

покани ме на танц там

някъде в сумрака.

Може би няма да съм

в бална рокля облечена

и с балетни обувки обута,

но винаги ще те очаквам.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??