22 nov 2010, 15:24

Вината 

  Poesía
749 0 10

Животът ме изправя пред дилема:

да слушам ли сърдечния компас

и от мислите вината да отнема,

или да я подхранвам - жива страст?

Вината е особено жестока,

загнезди ли се в мислите веднъж!

Оставяме я! Обладава ни, безока -

ти жена загубваш, аз пък - губя мъж...

Избрах!

Трошици не подхвърлям на вините -

нека друг пламти в измислен рай!

Така ще я държа далеч от мен и дните,

и ще открия себе си накрая!!!

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??