22 нояб. 2010 г., 15:24

Вината 

  Поэзия
787 0 10

Животът ме изправя пред дилема:

да слушам ли сърдечния компас

и от мислите вината да отнема,

или да я подхранвам - жива страст?

Вината е особено жестока,

загнезди ли се в мислите веднъж!

Оставяме я! Обладава ни, безока -

ти жена загубваш, аз пък - губя мъж...

Избрах!

Трошици не подхвърлям на вините -

нека друг пламти в измислен рай!

Така ще я държа далеч от мен и дните,

и ще открия себе си накрая!!!

© Станислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??