18 feb 2018, 18:54

Вино § любов 

  Poesía
354 1 1

прибирам се на прага ме посреща

моята любима – Самота

 

превърна се в рутина тази среща

и все така...

и все така...

                                            

днес ми се празнува че я имам

(а колко други нямат нея даже!)

единствената чаша старо вино

безмълвно се опитва подскаже

 

днес ми се празнува че обичам –

себе си достатъчно за да се влюбя

 

в самотата без да я отричам

в живота с нея без да се изгубя

© Илияна Дадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Всъщност, самотата може би не е чак токова лошо нещо, прави те свободен! Привет, Илиана! Хареса ми, има простор за размисъл в стиха ти!
Propuestas
: ??:??