21 dic 2018, 0:20

Виновна ли съм 

  Poesía
542 5 14

Виновно ли е цветето,когато,

озарено от сноп слънчеви лъчи,

намира в пурпурна позлата

свойте най-приказни  мечти?

 

Виновна ли съм аз,че властно

ме мамят твоите  очи?

И  водят ме по път опасен

към най-безумните мечти?

 

Как станалото ми изпи очите...

Сърцето ми тупти с тъга!

Ти си зорница в мечтите

и слънчев лъч в моята душа!

© Миночка Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??