Имахме малко диалогче съвместно
и от него ми стана интересно.
Да, на снимките изглеждаш добре,
но под външността какво се крие?
Дали поредната чалгарка куха,
за пари готова на всеки да духа?
Или една от онези глупачки,
чиито носове са като прахосмукачки?
А може би божествено вдъхновение?
Някакво греховно, неустоимо изкушение?
Една свежа романтична изненадка?
О, оставаш истинска загадка!
© Ангел Тодоров Todos los derechos reservados
Радвам се,че ти е харесал!