6 oct 2023, 16:54

Висоцки Втори 

  Poesía » Civil
109 0 0

Самозвански съд обвинява

поручик Голицин в измяна

за вражеска песен изпяна:

„Зачем нам чужая земля?“.

© Венко Василкин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??