6.10.2023 г., 16:54 ч.

Висоцки Втори 

  Поезия » Гражданска
105 0 0

Самозвански съд обвинява

поручик Голицин в измяна

за вражеска песен изпяна:

„Зачем нам чужая земля?“.

© Венко Василкин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??