9 mar 2010, 13:27

Високото 

  Poesía » De amor
873 0 4


Обичам те...
И не, не те познавам...
Обичам те...
Не питай ме за смисъл -
душата ми,
вълна разбита в пяна,
завръща се
в морето на мечтите.
Обичам те
и нямам обяснение
дали те пуснах,
ти ли се промъкна...
Но знам,
че не е мимолетно,
така ще е,
докато съмва.
Обичам те,
усмихвам се за двама -
сърцето ми без теб
е мъртва птица.
Сега летя,
сега съм неподвластна.
Високото
не е недостижимо...

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??