18 feb 2009, 13:57

Витоша Мадара да прегърне 

  Poesía
529 0 2
 

Обикнах те от първия ни миг.

Обичам те от София до Шумен...

Защо ли вече не съм умен?                                                 

Защото в леглото ми  си мила, страстна...

Защото в кухнята си бог,

а проблемите решаваш с диалог.

Защото си човек, жена прекрасна...

Обикнах те такава - слънчева, умница,

 нежна, боязлива, бяла гълъбица.

 А денят ми стана слънчев, ясен.

 Животът ми се промени -

 стана по-прекрасен.

 Бих искал Витоша  Мадара да прегърне,

 мечтите ми мъжки в реалност да превърне...

 А със сбъднати мечти

 в простора, в синевата,

 щастливо се лети, нали?

© Димитър Митов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??