11 jul 2009, 17:37

Визитка 

  Poesía » Otra
2287 0 40

В тоз живот и аз обичах.

С любим човек щастлива бях.

Дарих живот, любов раздавах,

но скръб ужасна преживях.

 

Но бурите в живота отминават,

със тях си тръгва младостта.

Сега, по-мъдра и спокойна,

това съм аз - зрялата жена.

© Катерина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??