11.07.2009 г., 17:37 ч.

Визитка 

  Поезия » Друга
2149 0 40

В тоз живот и аз обичах.

С любим човек щастлива бях.

Дарих живот, любов раздавах,

но скръб ужасна преживях.

 

Но бурите в живота отминават,

със тях си тръгва младостта.

Сега, по-мъдра и спокойна,

това съм аз - зрялата жена.

© Катерина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??