Jul 11, 2009, 5:37 PM

Визитка 

  Poetry » Other
2144 0 40

В тоз живот и аз обичах.

С любим човек щастлива бях.

Дарих живот, любов раздавах,

но скръб ужасна преживях.

 

Но бурите в живота отминават,

със тях си тръгва младостта.

Сега, по-мъдра и спокойна,

това съм аз - зрялата жена.

© Катерина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??