пресява се по миглите
най-фино
в зениците омесва се
с искра
щипка трепет поръсва
по пулса
втасва в вените до бухнало
чувство
в шепи топли в златисто
препича се
трохици разронва под пръсти
до хрупкаво
разстила пред стъпките вкус
пресен...... на бъдеще
© Дора Павлова Todos los derechos reservados