22 июн. 2008 г., 12:15

Вкус на... 

  Поэзия
677 0 19

 

 

пресява се по миглите
най-фино
в зениците омесва се
с искра 
щипка трепет поръсва
по пулса
втасва в вените до бухнало
чувство
в шепи топли в златисто
препича се
трохици разронва под пръсти
до хрупкаво
разстила пред стъпките вкус
пресен... 

               ... на бъдеще

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??