13 feb 2007, 12:22

Вкъщи 

  Poesía
803 0 3
Петък вечер е сега,
вечерта за луда веселба!
Да, обаче аз съм вкъщи
и челото ми се мръщи!
Ще ви кажа аз защо:
той си тръгна и няма с кого!
На селото му пусто
му е много густо!
Скучно ми е без тоз човек,
какво щях да правя, ако го нямаше в този век?!
Луда съм по него аз,
эащо го няма в този час?!
Бих му звъннала на GSM-а,
но в мен не е проблема.
На телефона направих сметка голяма
и много ми се кара мама.
Лутам се от стая на стая,
какво да правя аз не зная!
Скучно ми е и уви,
за това сърцето ме боли!

© Грета Стоилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??