24 nov 2017, 23:42  

Влакче 

  Poesía » Canción de autor
1120 1 0

                   (Песен за най-малките)

 

             Щрак-щрак, влакчето минава.

             Щрак-щрак, влакчето минава.

 

             Пуф-паф, всички поздравява.

             Пуф-паф, всички поздравява.

 

             Туут-туут, свирчица надува.

             Туут-туут, във гора се чува.

 

             Във гора се чува.

 

             Пловдив

             24.11.2017

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

Търси се композитор!Да направим щастливи тези малки ангелчета!(Днес в автобуса едно момченце непрестанно викаше:"Тууту-тутуу!"Баба му се караше,че това не е влак.А може би беше!Занам ли?!

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??