24.11.2017 г., 23:42 ч.  

Влакче 

  Поезия » Авторска песен
1116 1 0

                   (Песен за най-малките)

 

             Щрак-щрак, влакчето минава.

             Щрак-щрак, влакчето минава.

 

             Пуф-паф, всички поздравява.

             Пуф-паф, всички поздравява.

 

             Туут-туут, свирчица надува.

             Туут-туут, във гора се чува.

 

             Във гора се чува.

 

             Пловдив

             24.11.2017

© Хари Спасов Всички права запазени

Търси се композитор!Да направим щастливи тези малки ангелчета!(Днес в автобуса едно момченце непрестанно викаше:"Тууту-тутуу!"Баба му се караше,че това не е влак.А може би беше!Занам ли?!

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??