27 sept 2011, 18:52

Влюбен 

  Poesía
604 0 5

Бях забравил за миг, че съм аз.

Бях забравил за миг, че съм този,

онзи мъж с неприятния глас

и със хиляди неми въпроси.

 

Бях забравил, убийствено сам.

Вечно с тази походка различна...

А в душата ми, някъде там...

нещо ражда се, нещо първично...

 

Нещо крехко, омайващо, живо...

Нежни чувства - Вселена една...

То в сърцето вълшебства разкрива

в образа жив, мечтан на жена.

 

Мое Нещо родено сега...                                                                                                                                                                                                                                                                      

Знаеш?! Трябва да те убия!...

Усещам черна, всемирна тъга...

Но от тебе срамуват се Нещо...

 

Бях забравил за миг, че съм аз.

Бях забравил, че всъщност съм този,

онзи мъж, неприличащ на вас,

с вече всички мъртви въпроси.

© Лисенко Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??