30 sept 2010, 16:37

Влюбени сезони 

  Poesía » De amor
928 1 12

Аз съм твоята 
усмихната есен,
понякога нежна, 
понякога пламенна.
Обичаш ме в стих, 
обичаш ме в песен,
листопадно отронена, 
напъстрено шарена.
Ти си моето 
несбъднато лято,
по детски наивно, 
в синьо окъпано,
пазя те в мен, 
стръкче нежност посято,
ревниво покрито, 
тайнствено скътано.
Ние сме влюбени 
стари сезони,
в жега горим -
листопадно танцуваме,
в стихове любим, 
в стихове бродим,
в цикличност такава, 
любовта си сънуваме.


© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??