6 sept 2013, 12:23

Влюбване 

  Poesía » De amor
584 0 2

Не знаех, че така ще стане,

какво се случи, не разбрах,

дали се влюбих в океана,

дали от теб превзета бях.

 

Почувствах се като принцеса,

целуната от сто звезди,

когато нежно и полека

в прегръдките си ме обви.

 

Не исках никога да свършва

мигът, във който с теб в нощта,

целунахме се бързо, бързо

и сляхме нашите тела.

 

Не исках утрото да идва,

не можех изгрева да спра,

дойде моментът да си тръгна,

обляна в утринна роса.

 

Сега далече си от мене,

въпрос задавам си с тъга,

дали ти липсвам или просто

бях поредната жена.

© Преслава Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??